Ett nytt kapitel!

Det är sällan som vi skriver personliga inlägg som inte rör resor men det känns som ett sådant “dear diary” moment nu.
Det blir lätt så att när någonting livsomvälvande händer i ens liv så behöver man skriva av sig lite.
Vi kom hem från underbara Grekland sent igår kväll och klockan 06.00 begav vi oss iväg till Kalmar. Varför?
Skärmavbild 2013-08-12 kl. 11.54.11

Jag kom in som reserv på utbildningen som jag sökt till sååååå länge. Eftersom jag missat introduktionen och första dagen så kände jag att jag helst inte ville åka själv till Kalmar så Mini följde med. Har jag sagt att jag har världens bästa man?!
Så hur känns det? Det är något blandade känslor just nu. Jag trivdes väldigt bra på Poppius och vill gärna gå fler av deras kurser samtidigt som detta är en fullgod utbildning som jag troligtvis kommer att lära mig massvis på! Nackdelen är att den är i Kalmar (över 20 mil hemifrån) och att den är på 3 år. Detta kommer att försena våra planer beträffande seglingen och vi kommer inte att ha möjlighet att spara lika mycket pengar för att inte tala om att vi inte kommer att kunna resa lika mycket men samtidigt så kan det ju vara värt det!
Jag kommer att pendla så gott det går för jag vill verkligen inte flytta till Kalmar – inte för att det är något fel på staden utan för att jag har min man i Åhus 🙂
Som det ser ut nu så går har jag föreläsningar cirka 3 gånger i veckan så det blir övernattningar på hostel och mycket bilkörning. Dessutom ska jag jobba också så det kommer nog vara mycket att göra. Men som sagt… det kommer att vara värt det!!! Jag längtar att få lära mig mer om videoredigering och layout. Kommer förhoppningsvis att synas på inläggen efter hand 😉
Har massor med inlägg att göra också, till en början om den senaste resan med seglingen, visst är ni nyfikna på den?

Pjuh… nu tidsinställer jag detta inlägg för det är dags att lägga sig. 05.30 ringer väckarklockan och så är det dags att bege sig till Kalmar igen, wish me luck!

13 comments

 1. Grattis vad kul! Du kommer klara detta galant! Härligt meden ordentlig utmaning gumman! Klart jag är nyfiken hur resan var! ♥
  Kram Maya

  Reply
 2. men fy satan, GRATTIS!

  puss och kram

  Reply
 3. STORT GRATTIS!!!!!!!!!!!! I know it!

  Reply
 4. Vad roligt för dig.

  Reply
 5. Roligt grattis.

  Reply
 6. Oj hinner du med det?

  Reply
 7. Men grattttiiiiis Annika vad kul!!!
  Välkomna hem också✈

  Reply
 8. Grattis my LOVE! Det kommer gå så bra så! Vi kan väl höras i helgen? Love you, puss, puss

  Reply
 9. Grattis! Vad roligt!

  Reply
 10. Vad roligt för dig, GRATTIS!!!

  Reply
 11. Dags att skaffa husvagn? :)

  Reply
 12. vad kul för dig! grattis! det kommer du fixa!

  Reply
 13. Åh vad roligt för dig, grattis :)

  Reply

Leave a reply