Färja till Bornholm!

Hur kan det komma sig att de flesta relaterar att åka på semester med att det måste vara långt iväg som man ska åka? Vissa ursäktar sig med att de “bara” ska åka till Spanien. Nog är väl en semester i Spanien inte bara?
Mini och jag har blivit experter på att turista nära hemmet. Vi bor ju så himla nära så många platser och en plats som ligger på vår “besöka-inom-en-snar-framtid” lista är Bornholm.
Det tar inte alls lång tid att ta färjan över till denna vackra danska ö och det finns massor att utforska där!
Vi kommer absolut att besöka Hammerhus som är Nordeuropas största borgruin och sedan är jag väldigt nyfiken på att besöka de olika rundkyrkorna… galet fina ju!
(bilden lånad från google bildsök):
olskirke_02
Och vi har redan kollat upp allt annat som vi ska göra där också… som att leta efter cacher så klart ;). Det finns en hel del outforskade skatter där som vi måste pricka av:
Skärmavbild 2013-09-29 kl. 22.56.24Tro det eller ej men vi har aldrig varit på något riktigt SPA (med övernattning och allt) så det funderar vi också på att hinna med. Vi hade gärna åkt dit nu, nu, nu men eftersom vi har planerat in Öland till helgen så får Bornholm bli en karamell att suga på tills tillfälle ges.
Ett alternativ är att ta med husbilen över för där finns också väldigt fina campingplatser och nog är det mysigt att campa?!
Någon av er som varit där? Tips?

9 comments

 1. Vad roligt att ni ska ge er iväg.

  Reply
 2. Öland är superfint att campa på

  Reply
 3. Besök ölands djurpark när ni är där.

  Reply
 4. Vad roligt att ni ska campa.

  Reply
 5. Husbil det låter mysigt.

  Reply
 6. Härligt!

  Reply
 7. Åh där är så fint, var där på klassresa i femman. Har kort på den kyrkan :)

  Vad spännande det lätt med skattjakt!

  Reply
 8. Jag skulle så gärna besöka Bornholm - men jag, liksom ni, får vänta med det!

  Fast jag är mer sugen på att cykla ner till Åhus igen!! :D

  Reply
 9. Jag håller med! Semester behöver inte vara långt bort! Bara att åka nånstans överhuvudtaget är ju kul, är inte alla som gör ens det liksom...

  Reply

Leave a reply