Februari = Vegetarisk Månad På Paradisvägen!

Vi gör en liten avstickare från reseinläggen för att meddela att under HELA februari månad så kommer Mini och jag enbart äta vegetarisk mat… VARFÖR? Om sanningen ska fram så har vi svullat i oss kött i mängder under kryssningarna. Det har t.om. varit kött till frukost i form av bacon, korv och annat gott.
Det har ätits så mycket kött så både Mini och jag känner att vi måste “rensa” kroppen lite nu. Min första tanke var att det skulle bli en vegan- månad men vi kom ganska snabbt fram till att vi kan på tok för lite om vegankost och vi vill ju fortfarande få i oss alla proteiner och annat viktigt som kroppen behöver. Veganer har ju så oerhört begränsad kost så vi bestämde oss för att köra vegetarisk kost istället.
Vegetarianer kommer vi att vara under hela februari månad av den enkla anledningen att vi gör ingenting halvdant… ska man så kan man likaväl rensa kroppen ordentligt eller hur?!
Vi är bägge övertygade om att det kommer att vara jobbigt för vi är bägge asätare i allra högsta grad så att avstå från kött, fågel och fisk kommer nog att vara en utmaning men vi är redo för den!
Vi tar gärna emot tips på god varierad vegetarisk kost, recept, hemsidor och annat ni kan tänkas ha kunskap om!
Här nedan följer lite foto på just kött… kött och mera kött som vi svullat i oss under vår semester i Karibien.
Sjukt gott, smarrigt till tusen men kanske lite för mycket av det goda 😉


Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply