Flirta på flyget ;)

Flygbolaget Virgin America lanserade förra året ett program som låter passagerarna skicka drinkar, mat eller chattmeddelanden till varandra upp i luften. Vi har aldrig flugit med dem och om vi kommer att göra det så har vi inget behov av att flirta med andra passagerare men jag älskar idén att ha den möjligheten… att ha lite “bar känsla” uppe i luften och kunna skicka drinkar till någon man gärna vill prata mer med ;).
Många flygbolag har ju “utvecklats” och ofta innebär det att deras säkerhetsvideos blivit “hippare”. Det är någonting som en flygrädd (som jag är) inte uppskattar för säkerhet ska man, enligt mig, inte skämta om. Men att skicka små meddelanden till sina medpassagerare tycker jag verkar väldigt trevligt och harmlöst.
Ett + till Virgin America som börjat med detta och om jag någon gång flyger med dem så kan Mini räkna med massor av drinkar och meddelanden från mig 😉

Flirta med andra när du inte har fullt upp med att njuta av utsikten – eller vara rädd över hur högt upp du är i luften!
Flirta på flyget ;)

12 comments

 1. sv: ja jag tycker om den!:D ball bild!

  Reply
 2. Haha vilken kul grej !! :)

  Reply
 3. Ändå en kul grej, tänk att folk kanske möter sitt livs kärlek kanske :)

  Reply
 4. hahah, bra tips för att bli av med höjdskräck;) ghahahha
  snygg bild!

  Reply
 5. Vilken otrolig grej, perfekt för dem som är singlar :)

  Reply
 6. ja hehe
  det där lät ju lite skoj
  ha en fin dag nu ska jag fixa lite käk kram

  Reply
 7. Hahaha va rolig grej xD inte hört om det tidigare xD

  Reply
 8. Haha nej vad kul :D

  Reply
 9. sv. Tack så himla mycket. :)
  Det var ju roligt. :) Fast jag hade nog varit mer upptagen med utsikten och att vara rädd för höjden.

  Reply
 10. vilken kul grej, det har jag aldrig hört om innan hehe :D

  sv; tack så mycket! :)

  Reply
 11. va härlig utsikt =)

  Reply
 12. haha åh men vad roligt!!

  Reply

Leave a reply