Florida, Fotoböcker, sållande och tidsbrist!

Jag har länge velat göra fotobok/böcker över våra resor och framförallt över bägge resorna till Florida.
Många av våra vänner har fortfarande inte sett bilderna och när vi såg Lajnas fotobok så blev vi peppade till att göra sådana. Tyvärr så kommer nog inte alla bilder att få plats i en bok för under den första resan så togs 3311 bilder (var borta 2 veckor) och under den andra resan så togs 12373 bilder och filmklipp (då var vi borta 6 ½ veckor).

Hur fasen ska man kunna välja vilka bilder man ska ha med när man vill visa allt? Ingen pallar titta på så mycket så vi kommer att få välja ut “creme de la creme”.

Först funderade jag på att göra en bok med ALLA bilder till oss och en bok där vi valde ut vad vi ska visa för familj, vänner mm.

Sedan kläckte Mini den briljanta idén. Vi har ju faktiskt vår älskade blogg! Varför inte lägga ut de flesta bilderna här.

Ifall vi vill visa någon och inte har boken med oss eller just den bilden saknas i boken så kan vi ju alltid gå in och visa den via bloggen. Mini är ett geni!

Självklart sorterar vi bort vissa bilder, inget för privat läggs ut 😉

Vill börja lägga ut bilderna från 2007 nu men måste förbereda middag för snart kommer Ulla och vi har inte träffats på säkert 5 år så nu ska vi ha nöjet av att spendera ett par dagar med denna underbara människa!

Löv Ya och vår blogg!

 

Bilden är tagen för ett tag sedan när Mini och jag hade en liten myskväll!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply