Flytt av Blogg och Turkiet – resa!

Meningen var att bloggen skulle flyttas (samma adress för er så ingen fara) innan vi åker till Turkiet, vilket vi gör på fredag kväll men tyvärr så tar det en vecka att flytta .com domäner så det kommer att ske under tiden som vi är iväg!
Förhoppningsvis så kommer det att ske smidigt och smärtfritt för vi kommer att blogga från resan och vill absolut inte ha problem där!
Självklart kommer det att vara lite “ofullständigt” i början som att vissa av kategorierna inte är uppdaterade osv. men över lag ska det funka kanon!
På fredag åker vi som sagt till Turkiet med våra föräldrar och det ska bli så himla skönt!!!
Den nya bloggen och flyttande av alla inlägg har tagit så himla mycket på krafterna (även om vi inte gjort grovarbetet själva) så vi behöver verkligen semester!!!!
Det roliga är att vi är flitigare med att uppdatera bloggen när vi är iväg hahahaha borde vara tvärtom eller hur?! 😉
Det är så himla mysigt att sitta på något fik med en kopp kaffe och datorn framför sig när man njuter av solen… det vill man dela med sig av 😉
En annan rolig sak är att efter Turkiet sticker vi ganska så omgående till Italien för att kryssa med lyxiga Azamara Journey men all sådan info kommer sen… Turkiet först för tusan!
Enligt one.com så sker flytten efter den 26/8 så vi får vänta tills dess med att se den nya designen på superfräscha bloggen.
Hmmm kanske dags att börja packa!
Foto taget i Turkiet 😉

Leave a reply