Frying pans – USA style!

Det är någonting med kartor som gör att jag får ett stort “villha” begär. När jag hittade stekpannor med USAs alla delstater (undantag Hawaii) så önskar jag att jag hade haft världens största kök och kunnat hänga upp dessa skönheter där!

Självklart hade jag använt dom också för vem vill inte äta en pannkaka som ser ut som Florida eller en potatisplätt som ser ut som Texas?
Det finns ett företag i USA som tillverkar dem och det blir ruskigt dyrt att köpa hela USA i stekpannsformat. Priserna varierar men lilla Conneticut  kostar 250:-USD och Texas kostar 2500:-USD. Men för någon som är samlare så är det perfekt att samla på och sakta men säkert bygga sin egen karta över delstaterna i USA.

Jag ska själv inte köpa dem men kan inte låta bli att tipsa om det för det är det häftigaste jag någonsin sett när det gäller stekpannor!

Frying pans - USA style!

Frying pans - USA style!

Finns att köpa HÄR

Leave a reply