Gå för hjärtat med Becel

Jag älskar företag som engagerar sig och som försöker att göra världen till en lite bättre plats och nu hamnar Becel på min “braföretagsomjagtyckeromlista”.
Skärmavbild 2014-06-06 kl. 21.28.40Tydligen så har det varit väldigt mycket fokus på det manliga hjärtat tidigare och av någon anledning så har kvinnohjärtat hamnat i skymundan.
Nu har Becel uppmärksammat detta och bestämt sig för att göra en insats.
Ladda ner deras app (den är gratis så klart). Bara sök på “gå för hjärtat” bland appar och ladda ner den till din mobil. När du ska ut och promenera så startar du appen och sedan räknar den ut sträckan du har gått och omvandlar det till pengar.

Skärmavbild 2014-06-06 kl. 21.31.12

Det som jag gillar med appen förutom det självklara att de skänker pengar till forskning av kvinnohjärtat är att man kan se hur mycket man har gått, hur mycket pengar man har samlat in och hur mycket pengar alla tillsammans har samlat in.
För närvarande så har vi tillsammans vandrat 15 varv runt jorden och Becel har skänkt 545653,04:-.
Jag har laddat ner appen och kommer att aktivera den varje gång jag går på promenad. Tyvärr är jag inte väldigt aktiv men gå för hjärtat kommer jag absolut att göra 🙂

One comment

  1. Bra grej det där! :-)

    Reply

Leave a reply