Glad Midsommar!

Med detta inlägg vill vi bara önska er alla en riktigt glad midsommar! Hoppas att ni inte blir yra av att dansa runt stången och att ni har en underbar dag med vänner och familj!
xplor

Vi vill också passa på att tacka alla er för att ni troget läser vår sida dagligen och hjälper oss att växa. Det är tack vare er som vi har möjlighet att ha så bra liv som vi har och njuta varje dag. Vi älskar er allihopa!!!!!!
Riktigt stora kramar från Annika, Mini och Morris!

5 comments

 1. Glad midsommar!!!

  Reply
 2. Glad midsommar.=)

  Reply
 3. Detsamma till er :)

  Reply
 4. Hoppas ni hade en bra midsommar :)

  Reply
 5. Jag och de andra tjejerna skulle springa milen, och kanske lägga på några kilometer. Vet inte riktigt vad som hände, men efter bara några kilometer kände jag att det skulle bli en skitjobbig runda, så jag svängde av för att ta femman istället. Konstigt nog kändes det lite enklare så fort jag sprang ensam – märkligt, för jag brukar verkligen gilla att springa med sällskap. Hur som helst – när jag kom tillbaka till Skavlöten la jag på en runda och kom upp i 10 kilometer ändå. Ingen bra känsla i kroppen idag – undrar varför.

  Reply

Leave a reply