GOD JUL och ät gott… det gör vi 😉

Julafton är kommen och det är idag som man ska vara med nära och kära och äta gott. Vi befinner oss på Allure Of The Seas i Karibien så vi klagar inte över denna julafton!

Idag kommer vi vara till havs hela dagen och det kommer bli massor med god mat  = livet när det är som bäst!

Vi har fått mycket frågor gällande vad det kostar att äta här och vi passar på att klargöra det. När man bokar en kryssning med Royal Caribbean så ingår maten, underhållningen och aktiviteterna (med vissa undantag).

Man kan alltså äta så mycket man vill, när man vill. Är man sugen på glass, hämta en glass och njut av den. Vill man se en show… gå och se den, ni förstår vad vi menar.

Sedan finns det vissa specialrestauranger som tar en serviceavgift som vi också bloggat om tidigare och alkoholhaltiga drycker kostar men inte så mycket som hemma i Sverige. Med andra ord så är allting ombord som inte ingår i priset väldigt prisvärt.

Så när ni kikar på priser på kryssningar… tänk på att det mesta ingår i priset!

Vi har ätit som aldrig förr och ingen av oss vill ställa sig på vågen  😉

Däremot är det inte bara mat som gäller här ombord på världens största fartyg… nejdå här finns träning och hälsa i mängder också så alla ni som uppskattar träning och ”pampering”, håll utkik efter nästa inlägg!

Eftersom ni ligger 6 timmar före oss så kan vi meddela att vi avslutar en underbar dag efter 2 dyk i Mexico och en underbar show på följande sätt…

Underbart att dricka mängder med supergott kaffe… take away- mugg som man kan gå runt med överallt 😉

GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018