Gratis mässa om Grekland!

Efter alla inlägg om Grekland – vad passar då bättre än en mässa om just Grekland?
Här nedan kommer all information ni behöver:
logo-grekland-cypern-invitation

Välkommen till mässan GREKLAND PANORAMA
15-16 februari 2014

För första gången kommer Grekland och Cypern till Globen! Låt dig lockas av resmål, gastronomi, kultur samt mycket mer! Vad känns väl bättre än att redan nu i vintermörkret börja planeringen av sommarens semester?

Det tycker vi också och därför har vi nu bjudit in närmare 150 eldsjälar från hotell och soliga destinationer i båda länderna. Samt genuina kockar, artister och underhållare . Kort sagt hela Grekland och Cypern på en plats under en helg i Stockholm!
Vi bjuder på grekisk frukost med Fontana, barnen får leka med Zeus och andra figurer från Grekisk mytologi, nya och gamla kära resemål finns på plats för att locka oss till härliga resor.
Njut av smaksprov på olika produkter medan du väntar på att kanske just du vinner en av dragningarna från scen varje timme. Fantastiska priser som bland annat resor lottas ut!
Våra vänner från Ving, Apollo, Fritidssresor, Solresor, Tema, Detur och Airtours finns på plats för att guida dig till just det resemål som du tycker låter mest spännande. Under denna weekend finns det självklart även fina erbjudande från alla våra parters på hela mässan för er som vill uppleva en underbar sommar i Grekland eller på Cypern!

Bra eller hur?

Du och alla dina vänner är varmt välkomna! Glömde vi kanske att berätta att det är gratis inträde? Det enda du behöver att göra är att anmälda dig personligt på vår hemsida.

Varmt välkommer till Annextet- Globen, Grekland och Cypern Panorama den 15 och 16 februari , 2014.

One comment

  1. Låter kul.=)

    Reply

Leave a reply