Handboll : IFK Kristianstad mötte HK Aranäs!

3480 personer var på plats och bland dessa satt vi… jodå det är sant! Vi var på Arenan i Kristianstad och tittade på när IFK Kristianstad mötte HK Aranäs. Tydligen är Kristianstad väldigt, väldigt duktiga när det gäller handboll (man lär sig någonting nytt varje dag) och självklart vann de  med 27 mot 21 (HK Aranäs). Vi satt bänkade på förstaparkett (så klart) och det tog inte lång tid innan man drogs med av jubel, applåder och allmänt hög stämning i lokalen.

Självklart det obligatoriska kaffet!!!

Det var faktiskt riktigt kul även om vi fantiserade om hur vi skulle kunna skada personerna som satt bakom oss. Tydligen ska man ta någon form av broschyr (hårt papper), göra den till en solfjäder och sedan applådera genom att slå solfjärden mot handen. Resultat: Alla som sitter framför blir garanterat hörselskadade efter ett par minuter. Vi kom på att vi skulle ha köpt en Vuvuzela när vi var i Sydafrika och haft den med oss… perfekt att tuta dom rätt i örat. Note to self… medtag vuvuzela nästa gång och hämnas!

Dock fick jag liiiiite utlopp för min ilska när jag hittade en solfjäder och kunde stampa på den!!!

Bortsett från att det fortfarande piper i höger öra så mår vi strålande! Det var riktigt kul men ta mig tusan vilken mobbing som utspelar sig på läktarna! När Aranäs gjorde mål var det bokstavligt talat bara laget och jag som applåderade. När IFK gjorde mål spelades hög musik… när HK gjorde mål… nada. Jag har tendens att hejja på de svaga så jag applåderade och tjoade oavsett vilka som gjorde mål. Nu när jag tänker efter kan “solfjärdesklappningarna” i örat varit hämnd för mitt handlande 😉 Helt klart värt att besöka matcher när Kristianstad spelar för de har tydligen de mest hängivna supportrarna av alla klubbar och det verkar stämma med tanke på de orangefärgade kläderna på läktarna samt alla skrik, jubel och solfjädrar 😉

 

http://www.youtube.com/watch?v=DWvWiodhxZk

Och gällande filmen… jodå vi vet att det är HK som gör mål men helt ärligt… jag var så uppspelt när jag filmade så det blev hoppigt och skrikigt. Mini däremot gick upp och filmade en liten stund och då blev det bättre ;). Det är filmen från de sista 40 sekunderna av matchen!

Tusen tack Micke för att vi fick komma och ta del av detta spektakel… vi ses nog där igen 😉

12 comments

 1. Assnygga armband. Closeup please!

  Reply
 2. så roligt emd handbool:D

  Reply
 3. Va roligt att vara där och kolla

  Reply
 4. Va kul. Vill gärna vara med någon gång

  Reply
 5. Vad underbara bilder
  Har varit där 3 gånger. När dom spelade semifinal då spons´rade jag matchbollen kaffehornan.se

  Reply
 6. Kul med handboll en sport där det ofta händer mycket på kort tid :)

  Reply
 7. shit vad fina armband!!

  Reply
 8. Vad roligt ni har haft det.

  Reply
 9. Det var verkligen många som hade orangea tröjor. ^^
  Inte så roligt att få ont i öronen av oväsen, men vad bra att ni hade roligt på handbollsmatchen! :)

  Reply
 10. hjärta på handboll! har alltid velat spela :)

  SV: dom blir ju det :)

  Reply
 11. kul med handboll!

  Reply
 12. Skoj!

  Reply

Leave a reply