Handla sandaler i Aten/Grekland!

Om man tänker Gladiatorsandaler så tänker man Grekland och det är med rätta! Frågan är om det finns så mycket sandaler av gladiator- modell någon annan stans i världen?!
Sandaler i sig är någonting som Capri är ett Mecca av – skillnaden är dock prislapparna! På Capri är sandalerna väldigt, väldigt dyra och i Aten är det vettiga prislappar!
Även om det är Gladiatorsandaler som dominerar så finns det en hel uppsjö av fina sandaler som man kan frossa i!
Och för er som kanske inte vet vad som menas med Gladiatorsandaler…
sandals-AthensMina sandaler (de som är på de små bilderna) köpte jag för 350:-SEK och de är i skinn så det var inte alls dyrt. Det finns olika prisklasser, allt från riktigt billiga “kopior” i plast till “äkta” vara men runt 250:-SEK – 350:-SEK får man lägga på ett par riktigt snygga skor, ett pris som är helt ok enligt oss!

Vad sägs om gnistrande sjöhästar?
Sandals Athens

Dessa sötnosar köpte vi till min syster, åh så söta de är 😉
sandals-Athens
Dessa skönheter har fått flytta in i min garderob:
sandals-athens
Gif- bilen är ett försök till att visa hur mycket de gnistrar! Och det är ett par skor och inte två som pappa trodde. Han sa att jag inte kollat när jag köpte skorna och fått med mig ett omaka par. Vem har sagt att skor måste vara likadana? 

8 comments

 1. Köpte inte Daniel några också??

  Reply
 2. Snygga sandaler! :)

  Reply
 3. Kul med så många sandaler. Skulle gärna kolla in några såna butiker om jag var där. :-)

  Reply
 4. Fina sandaler! :)

  Jag har gjort ett inlägg på min blogg (fast jag kanske inte fortsätter göra fler eller så). Men du får kolla hur det blev om du vill. :)

  Reply
 5. Tack!!

  Vad fina och helt ok priser :)

  Reply
 6. Jag fick ett par!

  Reply
 7. Underbara skor.

  Reply
 8. Wow jag vill också ha ett par.

  Reply

Leave a reply