Här Bor Vi!

Igår anlände vi till kryssning nummer 2 som är med Celebrity Constellation. Vi har gått ombord och fått vårt nya hem, packat upp väskorna, ätit varsin burgare och ja thats it… mer har vi inte hunnit med men vi måste visa er hur vår hytt ser ut som vi ska bo i under de närmsta 2 veckorna!

Tyvärr så hann de stänga Internetloungen innan vi hann dit så vi kunde inte blogga men nu är vi på banan! Bara för att klargöra… man har Internet hela tiden oavsett tid på dygnet men vi vill använda vår egna dator och då behöver denna auktoriseras av personal första gången, därav förseningen!

Celebrity Constellation är ett nytt fartyg i äldre kropp. Den började kryssa år 2002 men förra året renoverades den för… håll i er… 200 MILJONER! Den tillhör Milleniumklassen och tar strax under 2500 passagerare fördelat på 1019 hytter.

Det osar lyx här. Visserligen är kryssningar mer eller mindre alltid lyx men här är det mer lyx än vanligt. 971 personer arbetar på detta fartyg och dessa kommer från inte mindre än 50 olika nationer = en härlig mix.

Vi har som sagt inte hunnit utforska någonting ännu men vi måste ju börja med att visa er hur vi bor eller hur 😉

Inte helt fel sätt att ringa in det nya året!0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018