Helgens Kommande Bravader!

Denna helg kommer att bli en toppenhelg!!!!
Strax sticker vi till Falkenberg och till världens bästa Henrik på fest…  det kommer bli så himla kul!!! Vi ska vara utklädda och vi är super- nöjda med våra val av outfits 😉
På söndag ska vi med Micke, Emilia, Jöjj och hans mamma till Köpenhamn och titta på Cirque Du Soleil the Immortal Tour (Michael Jackson). Alla förutom Mini och jag blir av med sina Cirque Du Soleil oskulder så det är så himla spännande att se om de blir lika frälsta som vi är!!!
Vår resa inför jul och nyår är färdig och klar så det är bocka, buga och tacka världens bästa Inger på Big travel i Kristianstad. Gudarna ska veta att hon kämpat som en tok med alla mina ändringar och tillägg… det krävs nog ett tålamod av guld för att orka med mig när jag är i “bokaresamode”. Om ni också vill ha hjälp av Inger och få förstklassig hjälp så tveka inte utan ring på 044-123400. Ni måste inte bo i Skåne för att boka via Big Travel i Kristianstad… tjejerna där kan boka ALLT!
Detaljer kring resan kommer ni att få men denna resa blir en väldig upplevelse resa och vi kommer stundtals att bo utan tillgång till el och annat så det gäller att preppa inlägg i förväg!

Tjo och tjimm… Henrik here we come (eller ja, om några timmar)!

Im the queen of the World… det är så jag känner mig nu!
 

 

7 comments

 1. vilken uuuuuuunderbar bild!

  Reply
 2. ha det så kul hos Henrik!

  Reply
 3. Vart är det ni ska åka? :)

  Reply
 4. Åh va härligt! Önskar att jag kunde åka dit, då hade jag fått användning för all spanska som jag lärt mig ;)

  Reply
 5. Vad ska ni klä ut er till? :)

  Reply
 6. Kul att träffa er allesammans!! Hoppas ni får en trevlig kväll!! Kramiz

  Reply
 7. Underbar bild!

  Reply

Leave a reply