Hitta en agent du litar på!

Det är långt ifrån alla som bokar sina resor helt på egen hand. De flesta av oss väljer fortfarande att anlita en resenyrå eller någon form av agent som hjälper till med bokande och eventuellt planerande av resa!
Mini och jag gör ganska så mycket av planeringen själva men vi har hittat vår pärla som vi alltid tar hjälp av när det väl kommer till bokande av flyg och annat. Vår pärla heter Inger och ni hittar henne inne på Big Travel i Kristianstad.
Inger hjälper oss med ALLT som vi behöver hjälp med. Man ringer henne och säger sin plan om vart man vill åka och sedan knåpar vi ihop en resa tillsammans. Ofta bokar vi hotell och vissa delar på egen hand men Inger sköter alla flyg osv. Fördelen med att boka via Inger är att ifall någonting går fel (missar flyg) eller något sådant så ringer vi henne och får all hjälp. Man känner sig aldrig ensam och utlämnad på resan utan man vet att någon tittar till en hemifrån.
Visserligen så tror jag att många som bokar med en resebyrå gör det med olika vid olika resmål men vi tycker absolut att det är bättre att hitta en specifik person och sedan hålla sig till denne.
Med åren har Inger superbra koll på våra önskemål gällande resmål och det är inte bara vår agent när det gäller resor… hon är även en kär vän som vi tycker mycket om. Den personliga kontakten är den bästa och det är den som hjälper till att göra hela resan minnesvärd!

Innan vi reste så fick vi bland annat pepparkakor av Inger och dom fick följa med oss på resan så åt vi dom på julafton!

Man behöver inte bo i Kristianstad för att boka en resa med Inger (tror jag) utan hon hjälper alla som behöver hjälp!
044-123400 är telefonnumret och bara fråga efter Inger (även om alla tjejerna som jobbar där är supertrevliga)!

Hoppas att ni som ska ut och resa antingen har eller kommer att få er egna “Inger”!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply