Hos Frisören Under Kryssningen!

Vi har en dag till havs idag och den kommer att bestå av extra mycket ”pampering”. Dagen började med att jag gick till frissan och färgade håret. Har nog aldrig varit med om finare utsikt när man sitter i en stol 😉

 

Ni får se före och efterbilder men jag ska dit imorgon igen för det ljusa som ni ser i luggen blev inte rätt färg. Mitt hår var inte alls mottagligt för färgen idag så vi ska testa att göra om den slingan imorgon.

 

Nu är den sådär ljusröd/Orange och meningen är att den ska vara rosa/cerise. Rött och cerise är inte som olja och vatten så jag vill ha cerise lugg… tror att det kan bli fräckt!

 

Förhoppningsvis fäster färgen bättre imorgon!

Resten av håret är mörkrött och jag gillar färgen.

 

Ni får se resultat när jag varit hos frissan igen också men ni ska även få se hur det ser ut nu mot innan!

 

Före:

Under:

Efter:

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018