Hotell VS Hotell

Mini och jag har nog testat de flesta alternativ gällande hotell… Vi har bott på allt från lyxiga beach bungalows (Maldiverna), enkla tält (Tanzania), femstjärniga skönheter till råttbo med fimpar i vår aircondition. En gång hamnade vi också hemma hos en familj och fick sova i sonens rum… jodå det är sant!
Vi var på Sri Lanka och hade åkt Tuktuk i flera dagar och eftersom vi aldrig kom fram till Hikkaduwa så valde vi att stanna på första bästa hotell. Från vägen såg vi en skylt som visade att det var ett hotell så vi stannade där, betalade och missen var att vi betalade innan vi hade sett rummet! När vi kommer med våra väskor, trötta och på dåligt humör så ser vi en kille komma springandes ut ur ett rum med böcker, väskor och kläder i händerna. Det visade sig att vårt sovrum var hans rum/tvättstuga. Inne på vårt rum låg tvätt i högar (inget som man förväntar sig på ett hotell) men det värsta av allt var att lakanen och sängkläderna inte var bytta. Vi är inte så kräsna av oss men det kändes bara snuskigt. Problemet var att vi inte orkade åka vidare så vi la ut handduken som vi hade som lakan och försökte sova med kläderna på. Bägge kände sig riktigt ofräscha när vi vaknade och vi kunde inte komma därifrån fort nog!

Man lär så länge man lever och i vårt fall hade det underlättat ifall vi hade haft en lista över hotell som rekommenderas och som lever upp till standarden och framförallt är värdiga att kallas för hotell. Ett plus är också om det finns någon form av lägsta pris garanti. Det finns en lista över hotell i Norrköping som lever upp till alla våra krav och förväntningar 😉 Vi kommer nog att testa den sidan att boka hotell på vi ska semestra i Norrköping!

10 comments

 1. Men usch då, det lät som en mindre trevlig upplevelse!

  Reply
 2. Nä, fy vad snuskigt! Men jag förstår att ni inte orkade resa vidare pga omständigheterna!

  Hoppas att min enkla boning får ett bättre betyg än så! ;)

  Sv: Tack detsamma :D

  Reply
 3. Låter lite äckligt ja! Jag är inte heller kräsen men det får ju finnas gränser ;).

  Reply
 4. uuuusch, det lät inte som nåt vidare mysigt ställe :(

  Reply
 5. Usch vad snuskigt den historien har jag hört från dig o det var verkligen inget roligt "hotell"

  Reply
 6. Äckligt!

  Reply
 7. Att ni stannade där , det är ju egentligen fantastiskt.

  Reply
 8. Bläääääääää

  Reply
 9. Vilket äckligt rum.

  Reply
 10. Hhahahahhahaha jag hade nog skrattat ihjäl mig om jag kommit in på det rummet. Men gjort som ni stannat kvar...
  Hahhahaah

  Reply

Leave a reply