http://www.sleepinginairports.net

Efter att ha skrivit inlägget om “sovpåsen” där det var foton på mig, sovandes på en flygplats så kom det mail med information om en sida som handlar just om ämnet att sova på flygplatser och där man får tips om de bästa och de värsta flygplatserna att sova på!
Hela sidan bygger på tips och information om hur man på bästa sätt skall kunna sova på en flygplats och eventuellt hur man kan komma över lite gratis mat!

Förr i tiden så var det mer eller mindre bara backpackers som man kunde se sovandes men de tiderna är förbi… idag kan man se kostymnissar och hela familjer som ligger och sover på flygplatser = skönt att det börjar bli lite mer avslappnad miljö på flygplatserna!
Deras hemsida hittar ni HÄR och lite rolig information som jag tagit från deras hemsida…
Skärmavbild 2013-01-30 kl. 11.19.34

Bästa flygplatserna i Europa att sova på 2012:

– 1 – Amsterdam
– 5 – Frankfurt
– 6 – Köpenhamn

Anledningen till att jag valt att lyfta fram just dessa flygplatser är att vi oftast flyger från Köpenhamn och mellanlandar i Amsterdam eller Frankfurt och jag håller med… dessa är “sovvänliga” flygplatser!
Det är en riktigt rolig sida som vi absolut kommer att använda oss av när det är dags för nästa resa 😉

6 comments

 1. Vad roligt att ni tar upp detta. Det stämmer för när vi var små och flög så sov inga barnfamiljer på flygplatsen, nu sover mer eller mindre alla där.

  Reply
 2. Kommer ihåg när jag var yngre bara sådär 20årsedan tillbaka då var det lite "skam" att sova på flygplatser nu sover man så fort man kan...

  Reply
 3. Jag är inte så förtjust i Frankfurts flygplats, den är för stor med alldeles för många säkerhetskontroller att passera från ena änden till den andra. Men jag har iofs aldrig sovit där.

  Reply
 4. Ja, för den som reser mycket är detta nog bra att kolla in närmare :)

  Själv sover jag mestadels hemma. På en madrass på golvet med Debbie, Bagheera och lilla Fjant! :P

  Reply
 5. Har aldrig sovit på en flygplats men kommer säkerligen att göra det någon gång

  Reply
 6. Så bra med sådana tips ju, att få sova hyffsat ok är ju aldrig fel :)

  Reply

Leave a reply