I kväll åker vi till Turkiet!

Wooop woooop nu är det inte många timmar kvar innan vi sitter på planet till Turkiet och Bodrum!
Det ska bli så himla skönt men det vet ni redan 😉
Och det är första gången som vi åker med våra föräldrar. Visserligen har vi bägge rest med våra respektive föräldrar innan men aldrig som grupp. Våra föräldrar har däremot rest tillsammans innan, vilket är väldigt roligt.
Vi har haft äran att ha Ullci här hela veckan så man har varit lite slarvig med packandet men det tar ju inte så lång tid. Vi tar inte med oss så mycket och det viktigaste är uppskrivet så som pass, pengar och kameror!
Vi kommer att härja runt i Turkiet som galningar för vi ska hinna med så mycket som möjligt under våra 9 dagar i Bodrum. Tack vare Lasse på Hyr I Turkiet har vi fått en lista på massor med trevliga attraktioner att besöka så vi kommer verkligen att ha fullt upp = livet när det är som bäst!
Vissa saker som är planerade:
* Hamam – Turkiskt bad
* Dedeman Aquapark – En av Europas största vattenpark!
* Dykning
* Pamukkale – Bomullsbergen, en utflykt som sponsras av Skyscanner
* Halikarnassos muséet – Kika på vad som finns kvar av detta antikens underverk!
* Utforska
* Utforska
* Utforska
* Äta gott och dricka gott!
Det enda molnet på vår himmel är att vi flyger mitt i natten och med min flygrädsla kommer jag inte att kunna sova på planet så jag lär vara väldigt trött den första dagen, men det är inte så stort pris att betala för ett besök till paradiset!
Dessutom är det vi själva som valde att flyga reguljärt istället för charter (för att vi ville stanna några dagar extra). Annars finns det direktflyg till Bodrum!
Häng med och njut av livet!
bilden är tagen när vi var i Efesos:

One comment

  1. test test

    Reply

Leave a reply