Jag har ärvt mitt hår av pappa!

Jag har själv svårt att tro det men enligt säkra källor (mamma) har jag fått höra att jag har arvt mitt hår av pappa!
Jag har väldigt tjockt hår och har alltid haft det… pappa däremot, njae inte så mycket kvar 😉 Däremot så säger mamma att pappa inte alltid haft så tunt hår (eller rättare sagt avsaknad av hår) utan förr i tiden hade han tjockt och lockigt hår… dock var det aldrig lika långt som mitt är!

När jag pratade med pappa om hur det var att bli tunnhårig i 20- års åldern så säger han att det var en väldigt jobbig period i hans liv eftersom han var så ung. Att börja tappa sitt hår och lida av tunnhårighet är nog ingen som önskar i den åldern, vare sig man är utseende- fixerad eller inte.

Katta är tunnhårig men det är nog bara om man jämför med mig. Vi har alltid snackat om att vi skulle byta hår för jag ville ha rakt hår och hon ville ha lockigt. Men så är det alltid… man vill ha det man inte har eller hur!?

Men idag finns det hjälp för tunnhåriga och jag kommer ihåg att jag gick i samma klass som en kille som satt under lektionstid och kletade in hårbotten med preparat. Han var dock väldigt öppen och pratade gärna om sitt problem och att han var rädd att han skulle mista allt hår! Det verkar som att det fungerade för han har fortfarande en ståtlig kalluffs (eller hade det sist vi såg honom).

OK… fotot som ska jämföras är säkert 10 år gammalt och jo jag vet jag var blond på den tiden men där ser man vilken man jag ligger inne med 😉

VS

Jodå så det är pappa jag har ärvt mitt hår av!

 

 

 

 

12 comments

 1. Vilka fina föräldrar och wow vilken donna du är!

  Reply
 2. Har också fått mitt tjocka hår av pappa :)

  SV: Kommer på fredag!

  Reply
 3. Vilken cool frisyr! :D

  Reply
 4. sv; tack så mkt!

  Reply
 5. lyx, vill också ha tjockt hår :))

  Reply
 6. Tunnhårighet? Jag tycker då inte har tjockt hår men långt ifrån tunnhårig.

  Reply
 7. Wow vilken bild ...........

  Reply
 8. Du är supersnygg!

  Reply
 9. Du passar även i blont hår!

  Reply
 10. Oj vad snygg du är.

  Reply
 11. Dina (och Minis) föräldrar är så söta! :) Och wow vilken snygging, väldigt seriös pose ;) Du har fantastiskt hår vännen!

  Reply
 12. Haha... jag vet varför Pappi inte har något kvar... du fick det :)))
  Kramiz

  Reply

Leave a reply