Jag vet att det finns folk med riktiga problem, men…

just nu är en sådan där jobbig period. Absolut inte när det gäller Mini och mig – vi har det bra men det är väldigt mycket med skolan och jag har helt enkelt hamnat i en svacka när det gäller humöret.
Jag vet att det går över och att allt kommer att bli kanonas igen snart men just nu känns det som att man går och går men aldrig riktigt når fram 🙂
För att komma på fötter igen så planerade vi att smita iväg en vecka och åka på yoga och dykresa i Sharm El Sheik. Så klart så ställdes resor dit in och UD skärpte varningarna. Fritidsresor valde att flyga hem de svenskar som fanns där i förtid så det sket sig :(.
Seglingsutbildningen i sommar är inte spikad ännu för det datumet som passar Alma Navigation bäst fungerar inte för oss så det känns också ovisst.
Just nu läser ja rätts- och förvaltningsjournalistik och det är svårt att motivera sig eftersom jag inte känner att jag kommer att ha nytta av Sveriges rättssystem och politik ombord på en katamaran någonstans på jorden!
Men det gäller att tänka “bring bling” och se det positiva – även om det är svårt just nu.
Det finns trots allt flera saker att vara glad över…
* Jag har kommit in på världens bästa utbildning och har världens bästa klasskompisar!
Jag har en man och en familj som älskar mig och som stöttar mig!
* Jag har det ganska bra ändå 🙂

På bilen är vi i Nowy Sacz i Polen 🙂
Polen

8 comments

 1. Kram till dig! Du är så duktig och kämpar!

  Reply
 2. Du är ju bäst! Jag tror på dig. Älskar dig/er

  Reply
 3. Sådär kan jag också känna med skolan ibland. Kommer ihåg då vi läste vetenskaplig metodik innan sommaren förra året. Det var den tråkigaste kursen någonsin och hjärnan var redan i sommarlovs-mode. Men sånt går över. Som tur är. Tänk på när du bor på en katamaran och skriver spännande artiklar... :-)

  Reply
 4. Och världens bästa syster!

  Reply
 5. Ibland känns allt jobbigt men det kommer en ljus dag ska du se.

  Reply
 6. Du klarar det!

  Reply
 7. Fin bild på dig o mini

  Reply

Leave a reply