Kamera… Vi tipsar!

För ett tag sedan fick vi en kommentar av Maya gällande kamera och vi tänkte därför tipsa om en mycket prisvärd kamera som klarar allt (utom att betala räkningarna)!

Innan vår första Floridaresa så köpte vi en Olympus kamera som var både vatten och fryssäker. Perfekt när man snorklar.

Froggy (som kameran så fint heter) har varit nere i saltvatten, sötvatten och allt man bara kan tänka sig. Visst känns det konstigt att trycka ner en kamera i vatten, känns fel liksom men det funkar!


Froggy är fortfarande med oss men nu tyckte vi att eftersom kamerorna inte är dyra så var det dags för en uppdatering. Vi ÄLSKAR att fota och filma så det kändes som om det var dags att skaffa en storasyster till Froggy.

Menza som storasyster heter är en nyare version av Froggy. Upphottad med fräcka och “lite” onödiga funktioner. Ett exempel på funktion som man kan klara sig utan är att man inte behöver trycka på knappar för att titta på bilderna utan man bara duttar lite på sidan av kameran så byter den bild.

Enligt oss så är dessa kameror helt perfekta eftersom de är så tåliga. Visst, de filmar inte i HD (ännu) och det är lite synd, men det är klart en mycket prisvärd kamera!

Menza:

Läs mer om kameran HÄR

Pris från 2800:- (Värt vartenda krona)!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

3 comments

 1. jag har hört att bilderna blir väldigt suddiga med den kameran och att man måste stå HELT still annars förstörs bilden?
  men funkar den verkligen? har också funderat på att köpa en sån liknande :)

  Reply
 2. :)) Det kan ju va något, jag vill ju igenteligen ha en systemkamera, men det är ju svårt att ta med överallt, men en sån liten söt är ju perfekt!

  Reply
 3. vad betyder hajpad? och vad betalade du för den?

  Reply

Leave a reply