Kissed By Dolphins!

När vi simmade med delfinerna så fick fotografen så himla många fina foton på Mini som bara utstrålar lycka och glädje så istället för att bara välja 1-2 stycken så valde jag att göra ett helt inlägg bara med foton på Mini och delfinerna för de hade ett pusskalas inte av dess like 😉
Jag blir så himla glad av att se bilderna och hur delfinerna pressar ihop Minis kinder för att de pussar honom så hårt… UNDERBART!

Hahahaha så sött när Mini ska pussa på delfinerna… väldigt slutna pussar denna gång 😉

Jag vet inte om det beror på att jag älskar honom så mycket som jag blir varm i hjärtat av att titta på bilderna 😉
All info gällande var när och hur gällande delfinsim kommer att komma i separata inlägg!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply