Klättervägg Allure of the seas = Sjukt Jobbigt!

Nu är det så att varken Mini eller jag är några atleter (hör och häpna). Vi tränar inte alls även om vi alltid planerar att vi ska börja göra det.
Däremot så är vi sjukt aktiva när vi är ute och reser och då backar vi inte för några utmaningar. På vår kryssning med Allure Of The Seas så hade de en klättervägg ombord och det var klart att vi också klättrade:
Klättervägg Allure of the seas
Det fanns 3 etapper som man kunde klättra upp på och när man nådde varje etapp så skulle man plinga i en klocka. Jag tyckte att det var sjukt jobbigt och det gjorde väldigt ont i fingrarna också. Tydligen så är inte musklerna i mina fingrar så starka… hmmm jag som trodde att de tränades flitigt dagligen framför datorn!
Men vi gjorde vårt bästa och jag behöver knappast skriva ut att Mini tog sig till toppen. Jag kom till andra etappen och sedan var jag helt slut!
Fasiken det är verkligen dags att börja träna!
Klättervägg Allure of the seas

Klättervägg Allure of the seas

Klättervägg Allure of the seas

Klättervägg Allure of the seas

Klättervägg Allure of the seas

6 Comments

 1. Heidi

  Det hade jag nog klarat…. tror jag.

  Reply
 2. Lena

  Ser sjukt jobbigt ut.

  Reply
 3. Sara

  Inget för mig.

  Reply
 4. Erica

  Ser ut att vara roligt! 🙂

  Reply
 5. Malin

  Att klättra är verkligen superkul! Och jobbigt, speciellt när man aldrig gjort det förut!

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018