Klättervägg Allure of the seas = Sjukt Jobbigt!

Nu är det så att varken Mini eller jag är några atleter (hör och häpna). Vi tränar inte alls även om vi alltid planerar att vi ska börja göra det.
Däremot så är vi sjukt aktiva när vi är ute och reser och då backar vi inte för några utmaningar. På vår kryssning med Allure Of The Seas så hade de en klättervägg ombord och det var klart att vi också klättrade:
Klättervägg Allure of the seas
Det fanns 3 etapper som man kunde klättra upp på och när man nådde varje etapp så skulle man plinga i en klocka. Jag tyckte att det var sjukt jobbigt och det gjorde väldigt ont i fingrarna också. Tydligen så är inte musklerna i mina fingrar så starka… hmmm jag som trodde att de tränades flitigt dagligen framför datorn!
Men vi gjorde vårt bästa och jag behöver knappast skriva ut att Mini tog sig till toppen. Jag kom till andra etappen och sedan var jag helt slut!
Fasiken det är verkligen dags att börja träna!
Klättervägg Allure of the seas

Klättervägg Allure of the seas

Klättervägg Allure of the seas

Klättervägg Allure of the seas

Klättervägg Allure of the seas

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

6 comments

 1. Jag hade nog inte kommit upp alls.
  kram

  Reply
 2. Det hade jag nog klarat.... tror jag.

  Reply
 3. Ser sjukt jobbigt ut.

  Reply
 4. Inget för mig.

  Reply
 5. Ser ut att vara roligt! :-)

  Reply
 6. Att klättra är verkligen superkul! Och jobbigt, speciellt när man aldrig gjort det förut!

  Reply

Leave a reply