Kniven mot strupen = dåligt Kitchen Nightmares?

Ulla, Mini och jag kikade på 3:ans premiär av Kniven mot strupen och jag är mållös!
Varför kan vi inte låta bli att göra bort oss gång på gång? Med vi menar jag svenskarna.
Alexander är inget annat än en riktigt dålig kopia på Gordon Ramsay.

Varför kan vi inte bara njuta av att kika på de amerikanska programmen… de sänds ju på TV?
Varför måste vi komma med riktigt dåliga kopior?

Det känns ganska så självklart att man inte kan konkurrera med originalen.

          

(bild)

Detta är inte första gången vi gör så heller… vad säger ni om Dog whisperer VS Hundcoachen?

Är det bara vi som tycker så eller håller ni med?

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

4 comments

 1. För ett par år sen, fem år tror jag då fanns ett liknande pogram och det var svenskt, jag tänkte om nån minns det. Även om det här kanske är en dålig kopia så har vi ändå varit först en gång tidigare :P Fast det kanske också var en kopia av nåt som fanns då? :)

  Reply
 2. Såg första avsnittet av Kniven mot strupen och håller verkligen med! En riktigt dålig kopia av Kitchen Nightmares. Det måste ju vara Gordon för att det ska funka eftersom han är känd för att vara arg. Kocken i det svenska programmet hade jag inte ens hört talas om. Iofs är jag inte så "med" i kockvärlden :-)

  Svar: Tack så mycket! Din också. Gillar speciellt headern!

  Reply
 3. Ja, jag håller med dig!! Love You, puss, puss er Ullcie

  Reply
 4. Ska va orginalen annars kan det va!
  Puss

  Reply

Leave a reply