Bye Bye Blogg.se – Hej Världen!

Vi vet att vi inte är ensamma om att ha problem med det nya blogg.se och vi har tidigare skrivit ett inlägg om det.
Nu känner vi däremot att vi fått nog. Ingenting fungerar för vår del. Vi mailar supporten dagligen och oavsett vad det gäller så får vi alltid svar att supporten arbetar på problemet och att det snart kommer att vara åtgärdat.
Tyvärr så blir det inte åtgärdat. Vi saknar att kunna förhandsgranska våra inlägg. Jag har försökt att ändra i kodmallarna i över en vecka nu för att lägga till fler kategorier och det fungerar inte utan det blir felmeddelande. Nu har den så kallade berömda bägaren runnit över och vi lämnar blogg.se!
Vi äger ju domännamnet http://bringblingtoeverything.com och vi kommer självklart att fortsätta blogga.
Den nya designen kommer att innehålla massor med förbättringar och det kommer att bli lättare att hitta det man letar efter beträffande resmål och annat!
En annan sak är att bloggen kommer att bli tvåspråkig. En svensk version och en engelsk… det är någonting vi velat ha länge och det öppnar upp massor med möjligheter för vår del eftersom bloggen då blir internationell!!!!
Blogg.se fungerade bra för vår del innan men tyvärr så är det på tok för mycket problem och störningar där nu för att vi skall kunna fortsätta med dom! Tyvärr så tror jag att de förlorar många bloggare genom att ändra plattform i semestertider och ha sådana driftstörningar under så lång tid!

Förhoppningsvis sker flytten nu i veckan och vi hoppas att ni alla följer med… som sagt samma namn, ny och fräch sida 😉

För vår del säger vi… Ut med det gamla och in med det nya!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply