Kortis Från Stockholm!

Det har varit fullt upp igår. Skolan varade mellan 09.00 – 22.30 men attans va kul det var.
Efter att vårt tidningsprojekt var färdigt så lyssnade vi på en föreläsning med Paul Hansen och när vi kommer hem så kommer jag att skriva ett inlägg om hans föreläsning för den var FANTASTISK!

3 timmar av skratt gråt och kärlek kan man summera med. Paul Hansen är fotograf på Dagens Nyheter och han har vunnit massor med priser för sina foton. Inte nog med att han är en fantastisk fotograf… han är en fantastisk människa!!!!
Mitt hopp om mänskligheten har ökat bara genom att lyssna på denna människa.

Jag vet att ni säkert undrar vad det var som var så speciellt med honom men tyvärr så väntar Frilansdagen idag och sedan styr hjulen hem igen så nu är det packa väskan och bege sig till centrum.

Nedan ser ni ett foto som Paul Hansen tagit:
paul-hansen-web

 

9 comments

 1. älskar föreläsningar när de håller klassen! låter riktigt trevligt :)

  sv: vad kul! blir det erat första kosläpp? isåfall skulle jag rekommendera er att absolut inte stå nära ladugården. nu vet jag inte hur det ser ut på gården ni ska till, men ofta tänker folk, "jag vill se när de springer ut från ladugården!" men det är bättre att stå nära hagen istället, annars missar man ju det roligaste - när de springer runt och busar i hagen för man har bäst sikt mot den (efter några sekunder) tomma ladugården..

  Reply
 2. Jag har verkligen velat höra honom!!

  Reply
 3. Vilken bild man ryser bara genom att titta på den.

  Reply
 4. Vilken människa att våga vara på plats och fota.

  Reply
 5. Kan tänka mig föreläsning var super

  Reply
 6. Du slutar väl snart? Jag menar skolan.

  Reply
 7. Den hade jag gärna lyssnat på.

  Reply
 8. Lät som en intressant föreläsning

  Reply
 9. oj wow vilken bild!

  Reply

Leave a reply