Kryssa på Allure med barn!

 

Detta inlägg riktar sig till alla som har barn, både små och tonåringar. Eftersom Mini och jag inte har några barn (Morris klarar sig själv så bra så han behövde ingen barnpassning) 😉 så kollade vi ändå upp hur det ser ut att kryssa här med barn.

Vi var lite sparsamma med fotograferingen där… Mini kände sig inte riktigt bekväm med att stå och fota andras barn med en stor kamera, kan uppfattas som konstigt men det finns ett paradis för barnen på däck 14 här!

Ifall man vill resa med spädbarn så finns här barnpassning för just spädisar från 6 månader. Man kan även få barnpassning i hytten om man vill det = Perfekt! Det tillkommer en kostnad för ”privat barnpassning” av spädbarn men det är inga stora summor det rör sig om och det kan absolut vara värt att få lite tid på tu man hand med sin älskade.

Detta är inte som på många andra kryssningar för de flesta erbjuder någonting för barnen men här är en hel avdelning endast till för kidsen!

Håll i er nu för det finns inte mindre än 7 barnklubbar, ja ni läste rätt… 7 klubbar som är avsedda för barnen, det är helt otroligt.

Och barnen delas in så inte 13 åringar leker med 6 åringar och har tråkigt utan det är anpassat efter ålder;

Aqua Babies (6-18 månader)
Aqua Tots (18-36 månader)
Aquanauts (3-5 år (blöjfri)
Explorers (6-8 år)
Voyagers (9-11 år)
Navigator (12-14 år)
Teens (15-17 år)

De kan göra ALLT… pyssla, pärla, leka, spela spel osv. osv.

Barnen kan till och med gå och äta middag tillsammans med de andra barnen och det arrangeras också speciella kvällar då barnen kan äta middag tillsammans med sina vänner och aktivitetsledare från Adventure Ocean.

Även middagen blir en rolig upplevelse för barnen!

Det mesta ingår i priset så man behöver bara betala extra i vissa fall som t.ex. om man vill ha barnpassning till 02.00 = man kan tydligen resa och ha en underbar semester fast man har barnen med sig 😉

Skämt åsido… Allure Of The Seas lämpar sig perfekt för barnfamiljer och här behöver inte barnen sitta på en stol och dricka Coca Cola hela dagarna!

Där finns ett rum som är avsett för tonåringar upp till 17 år och där får man inte vistas om man är äldre, så klockrent!

 

Och ett plus är att mycket av det som kanske är mestadels ämnat för barnen passar oss perfekt också, som att träffa olika tecknade figurer!

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018