Kryssa på Celebrity med barn!

Eftersom vi hade ett inlägg på Allure om att kryssa med barn så tänkte vi att vi skulle ha det här också så nu har vi kollat upp det och självklart finns det barn här också även om det är långt ifrån lika många som på Allure.

Celebrity Constellation har likt Allure barnklubbar där barnen är indelade i grupper och där åldern avgör vilken grupp de hamnar i.

 

Likadant så ingår barnklubbarna i priset och det finns bara några enstaka ”partyn” där extra kostnader tillkommer och då kostar det 6:-USD/timme så det är inga dyra fester!

 

Här finns barn på kryssningen men inte lika mycket som på Allure. Självklart fungerar det bra att kryssa på Celebrity Constellation med barn men om våran personliga åsikt ska fram så tycker vi att detta är så mycket lyx, ”pampering” och flärd så OM vi hade haft barn hade de fått stanna hemma så hade vi kryssat här själva!

 

Spontant så tycker vi att denna kryssning passar PERFEKT som bröllopsresa eller när man vill fira livet med lugn och lyx… en underbar kombination!

 

Vi har inte sett några figurer som tassar runt här som vi såg på Allure men vi har heller inte varit med barnen eftersom vi inte har några egna (förutom Morris då) 😉

 

Och på tal om Morris… Vi avslutar detta inlägg med en bild på Morris och Pitonerna i ST: Lucia, i bakgrunden som var underbart vackert!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018