Lämna/Glöm en bok någonstans!

Jag har redan sett att några bloggare hakat på trenden med att lämna/glömma en bok någonstans och detta är faktiskt en trend som ja gärna hakar på!
Redan för 3 år sedan skrev jag ett inlägg där ja berättade att böckerna som ja tar med mig på en resa, lämnas kvar när jag läst ut dom. Men denna iden med att man lägger ut böcker lite här och var gillar jag. Då kan vi alla hjälpas åt och göra världen till ett gratis- bibliotek!
Pappa kom med en bok som han hade hittat på en bensinmack och han älskade iden. Han var väldigt noga med att berätta för mig att boken måste skickas vidare när ja har läst den så den var bara ett lån… hahahaha så söt han är!

Lämna/Glöm en bok någonstans!

Jag kommer läsa boken, skicka iväg den på nya äventyr och sedan ska jag leta upp några böcker här hemma och skicka iväg eller rättare sagt lämna någonstans. Nog borde det väl finnas några böcker som kan skapa glädje för andra men som bara ligger och samlar damm hos dig?

Lämna/Glöm en bok någonstans!
Dett finns en facebook grupp som man kan gå med i om man vill.

 

7 comments

 1. Det var en bra ide!

  Reply
 2. Har alltid lämnat böcker på hotell och tagit med mig andra hem;)

  Reply
 3. Härligt med spontana människor

  Reply
 4. Häftigt

  Reply
 5. Coolt.

  Reply
 6. Om jag ändå haft en bok att glömma!

  Reply
 7. Sånt gillar jag!

  Reply

Leave a reply