Last Eurovision – Underhållningen!

Jun 8, 2013

Det var en upplevelse, inget snack om saken och att svetten rann från alla i publiken störde inte eftersom vi alla svettades lika mycket 🙂
Loreen uppträdde och det var helt ok. Jag hade nog önskat lite mer av Euphoria, det var ju trots allt den låten vi vann med men hon försöker väl promota sina nya låtar nu och det kan man ju inte klandra henne för.
Eurovision
Eurovision
Eurovision
EurovisionOch beträffande underhållningen som alltid sker när alla låtar har sjungits och meningen är att man ska ringa och rösta så måste jag säga att både jag och Katta var lite besvikna. Visst det var ett bra nummer som Petra Mede uppträdde med och nog visade det Sverige och svenskarna på ett bra sätt men jag hade nog förväntat mig lite mer.
Under alla andra år som man tittat på Eurovision så har det alltid varit storslagna uppträden (rätta mig om jag har fel). Något år hade de till och med hyrt in Cirque Du Soleil som uppträdde och det känns som att vi bara snodde ihop ett nummer och thats it!
EurovisionOch sedan var hela Carola- grejen lite väl blaj blaj. För det första så var hon uppe på scenen i max tio sekunder och hon har faktiskt också vunnit Eurovision för Sverige så jag kan tycka att hon borde fått lite mer cred för det.
För er som inte såg det så hann hon sjunga fångad av en storm… och sedan drogs hon bakåt av linor, over and out.
Men det var ok inte helt värdelöst men som jag skrev innan, vi kunde nog ha slått till lite extra på vår underhållning!
Eurovision

8 Comments

 1. Sara

  Jag tycker Sveriges mellanakt var mycket roligare än andra länder som har haft Eurovision 🙂 De andra länderna har haft cool och maffig underhållning, men inte särskilt underhållande tycker jag 🙂 Detta var mer min humor! Men håller med om att det var för lite av Euphoria som Loreen sjöng, jag hade velat ha hela låten 🙂

  Reply
 2. kashaya

  Såg inte Eurovision i år så kan inte uttala mig.=)

  Reply
 3. Emilia

  Jag missade när Loreen uppträdde och mellanakten också. 😛

  Sv: Jag ska absolut försöka komma ihåg att berätta hur saften blev och hur den smakade! 🙂

  Reply
 4. chris

  aldrig kollat på det där då man ändå bara hör hur besvikna folk brukar bli men tror på vad du skriver om underhållningen sverige hade!

  Reply
 5. Maya

  Gillar inte Eurovision så jag såg det inte

  Reply
 6. Katta

  Underhållningen höll absolut inte måttet….

  Reply
 7. Sara

  Roligt ni var där.

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018