Lite FAQ för er som undrar!

Det kommer ganska så ofta frågor till våra olika inlägg och vi har sammanställt en liten FAQ för att klargöra vissa saker;
Är ni inte på Jamaica nu för ni skriver inget om det?
Jodå vi är på Jamaica men vi har fortfarande så mycket att berätta om allt vi gjort hitills så det är därför vi inte skrivit så mycket om Jamaica ännu.

Varför lägger ni inte ut några videobloggar?
Vi har filmat MASSOR men tyvärr så är Internet ganska så ostabilt så man loggas av och på lite titt som tätt. Att ladda upp hela videoklipp här på Jamaica är nästintill omöjligt. Videoklippen får troligtvis vänta tills vi kommer hem!
Är inga av de saker ni bloggat om värda att hamna på 101 listan?
Jo de flesta saker platsar där. Bara att vara ombord på VÄRLDENS STÖRSTA KRYSSNINGSFARTYG Allure Of The Seas är en 101… upplevelse i sig! När vi kommer tillbaka till Sverige så kommer vissa av inläggen att antingen byta namn och hoppa in under 101… kategorin och vissa kommer att göras med videoinlägg och andra bilder och hamna under 101… listan. Av någon anledning tar det längre tid att skriva 101… inlägg så det är därför vi inte gör det härifrån!
Ett kommande 101… inlägg 😉

Var Allure Of The Seas säkert att kryssa med, var säkerheten hög?
Vi tänkte faktiskt aldrig på det när vi var där men visst är säkerheten hög… kanske därför som man inte tänkte på säkerheten ;). Man använder sitt Seapass kort som legitimation både när man går av och på båten i de olika hamnarna så inga obehöriga hamnar ombord! Väskor och allting scannas så man inte tar med sig någonting olagligt ombord… som t.ex. droger från Jamaica 😉
Badade ni inte i poolen när ni var på kryssningen, finns inga bilder på det?
Jodå vi badade inte bara i poolen utan i poolerna för där fanns nog närmre 20 pooler allt som allt. Som vi skrev innan så har vi inte hunnit få med allting ännu men visst badade vi!

Jag saknar era resetips om vad man ska tänka på när man reser. Länge sedan ni hade ett inlägg om det!
Vi har faktiskt ett inlägg förberett redan som handlar om bagage och antal väskor som kommer att komma upp i dagarna ;). Det finns så mycket annat att blogga om just nu så tips kommer igen när vi är tillbaka i vardagen.
Är inte Morris med på resan?
Klart att Morris är med! Han syns lite överallt tycker vi. Han fick bara stanna i hytten när vi var och besteg ett vattenfall eftersom han inte gillar vatten men annars är han med även om vi inte specifikt skriver om honom!

Kändes det inte trångt på kryssningen, jag menar med så himla mycket folk där?
Helt ärligt så var detta det som vi var mest oroliga för… att det skulle vara på tok för mycket folk och trängsel över allt men nix, inga problem. De har hittat ett magiskt system så alla människorna befinner sig aldrig på samma ställe. Köerna är heller inte farliga utan det går snabbt och smidigt att göra och röra sig ombord på Allure!
Det kändes aldrig jobbigt med alla människor.

Det ser väl inte övertrångt ut… och ja på Allure Of The Seas så finns även minigolfbana 😉

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply