Lite mer om utflykterna!

Vi fick ett mail gällande utflykterna och om det bara är att gå i land eller om man måste åka på en specifik utflykt.

Eftersom vi skrev att vi bokat utflykt och befinner oss på denna nu (tack gud för tidsinställda inlägg) så tänkte vi passa på att informera lite om utflykter i detta inlägg!

 

På Navigator Of The Seas erbjuds hur många utflykter som helst i alla hamnar som man kommer till. Man kan se alla utflykter på Royal Carribeans hemsida och boka de man är intresserad av hemifrån eller så kan man boka när man kommer ombord på fartyget.

Att välja utflykter är faktiskt inte det lättaste för allt verkar mer eller mindre intressant. Vi brukar göra så att jag läser igenom alla alternativ och väljer mina favoriter och sedan gör Mini samma sak. När detta är gjort så jämför vi våra alternativ och om vi inte tycker samma i någon hamn så väljer vi den som jag tycker om 😉 hahahaha vi tjejer vet bäst eller hur?!

Det är absolut inget krav att åka på utflykter. Om man vill så kan man gå iland och njuta av de olika länderna på egen hand. Vissa vill bara strosa runt och shoppa vid hamnen och andra vill kanske ta sig till någon strand eller ta sig runt på egen hand. Man kan också boka utflykter i hamnen men man måste tänka på att vara tillbaka på fartyget i tid för annars riskerar man att missa båten.

Genom att boka med fartyget så är man garanterad att båten inte lämnar hamnen innan man är ombord!

 

Och slutligen så är det faktiskt inget krav att gå i land överhuvudtaget.  Det finns de som stannar ombord och bara njuter av det som finns ombord!

 

PERSONLIGEN SÅ ÄLSKAR VI UTFLYKTERNA!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018