Livet i 200 – Dags för inlägg!

Det har varit en period nu där det känns som att livet susar förbi i 200km/h hela tiden. Det är måndag hela veckan eller tisdag hela veckan eller vilken dag man föredrar. Det känns helt enkelt som att tiden susar förbi och ingenting hinns med som planerat!
Den 21 sticker vi till Grekland för att segla runt i den grekiska övärlden och på köpet lär vi oss segla så det kommer att bli kanon!
Eftersom vi kommer att vara iväg lite mer än 2 veckor så är det hög tid att börja tidsinställa inlägg redan nu eftersom Internet på båt inte kommer att vara på tal om 🙂
I september börjar skolan igen och risken finns att jag tagit på mig liiite för mycket för jag vet inte om jag klarar 300% studier och 100% jobb men det få jag se när det är dags!
Fick ett mail igår om vi bara reser runt i Sverige nu och om vi visat allt från alla resor redan.
Svar till Catrin:
Vi har långt ifrån visat allt, kanske 10% har vi visat hittills men eftersom inläggen om svenska attraktioner vanligtvis går mycket fortare att skriva så har det bara blivit av ren bekvämlighet att vi skriver om just Sverige. Självklart kommer ni att få ta del av allt som vi gjort och upplevt!!!
turistande när det är som bäst… med karta och kompass. På bilen med underbara vänner som vi lärde känna under en kryssning. Vore kul att träffa dom igen snart!
turistande

Oj nu kom jag av mig gällande vad inlägget skulle handla om – helt enkelt om att livet för tillfället går lite väl snabbt!
Jag är ändå nöjd över att vi fortfarande uppdaterar dagligen 🙂 likt en klocka, 08.00 närmare bestämt! 

10 comments

 1. sv: tror ju inte vi är ensamma över att känna så! ;D

  Reply
 2. grymt att ni fortf gör det. Tycker det är skönt med ett inlägg om dagen av er, för då har jag ro att läsa, då det skrivs så mkt,haha så för mig är det bra att det är mindre bloggning från er sida ;) hahah

  SV: det är heeeelt underbart!!!

  puss

  Reply
 3. Blogguppdateringen på sommaren har inte alls varit som den brukar hos mig heller men man får blogga igen sen när sommaren är över ;)
  Ha nu en riktigt trevlig resa!

  Kram

  Reply
 4. Åh så härligt att segla omkring bland Greklands alla öar :D
  Ikväll tänkte vi gå till Marius och käka :D

  Reply
 5. Ja, tiden går verkligen allt för fort nu, och man skulle vilja bromsa upp allt något!!

  Reply
 6. Kul att lära sig segla.

  Reply
 7. Roligt ni äntligen ska iväg och lära er segla.

  Reply
 8. stämmer tiden bara rusar iväg.

  Reply
 9. Vilka härliga Bilder.

  Reply
 10. Livet är såååå härligt o ja det rusar iväg men man måste njuta av det.

  Reply

Leave a reply