Livet leker vidare!

Italien, Turkiet och Grekland är de länder som vi kommer att besöka under denna vecka och vi har hunnit med Italien (2 hamnar) och Turkiet (Kusadasi) och i morse vaknade vi i Aten, Grekland!

Det är det som är så himla skönt…  att man får ut maximalt av sin resa. Om man tar en charter så hamnar man på ett ställe och så får man boka och ordna utflykter och eventuell mat och det blir ganska snabbt rätt så dyrt. Nu har vi ingenting emot charter även om vi själva inte reser på det sättet så ofta (bortsett från en och annan sista minuten resa). En kryssning ger en så himla mycket valuta för pengarna och tiden kan utnyttjas maximalt. Om man vill ligga och sola och bada en hel dag så gör man det, om man vill träna så går man till gymmet och så vidare. Det mesta ingår i priset så man betalar inget för att utöva olika aktiviteter.

Navigator Of The Seas (fartyget vi är ombord på) har liksom Allure Of The Seas, en klättervägg och en skridskobana! Det är bara att klättra… kostar inget extra!

Det finns vissa saker som är tillval som tillexempel om man vill gå på SPA och få massage med dessa priser är väldigt överkomliga. Om man vill äta på en av specialrestaurangerna så kostar det max 30:-USD/ per person och då snackar vi mat i världsklass och var kan man äta riktigt fancy middag med flera rätter för 210:-kronor?

Enligt oss blir det ofta mycket billigare att åka på kryssning jämfört med charter. Tänk bara på vad det kostar att äta förrätt, huvudrätt och efterrätt, frukost och lunch varje dag om man inte har all inclusive?

Vi kommer absolut att fortsätta att kryssa… Jorden runt vore inte helt fel 😉

 

Någon mer som är sugen på kryssning… läs mer HÄR

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply