London Baby (Joey i vänner)

Imorgon åker jag till London, det vet ni redan och ni vet också att det är första gången som Morris och jag ska resa själva och turista själva (Mini är som sagt iväg). Det är både förväntansfullt och samtidigt lite skrämmande att turista så på egen hand. Nu vet jag inte riktigt hur mycket jag hinner springa runt eftersom jag ska vara på Lonely Planet Traveller men jag ska väl ändå hinna med en hel del.
Självklart vill jag hinna med alla klassiska turistfällor som London bjuder på, men jag vill också se andra sidor av London och bara strosa runt ;).

London Baby (Joey

 

Momondo.se (som är en gratis, oberoende global resesöksajt som jämför miljontals priser på flyg, hotell och hyrbilar) har börjat med Trip Finder – en sida där man får hjälp med att hitta sin nästa resa. Jag åker som sagt till London imorgon men jag vill hemskt gärna åka dit med Mini också så det är därför som jag är med i Momondos tävling där man kan vinna en resa till destinationen som man skriver om :).
Om jag vinner (hoppas hoppas) så ska jag överraska min man med en resa till London där vi turistar som det bör sig! Ni som är bloggläsare (och ni som har bloggar) kan självklart också vara med och tävla. Bloggare kan klicka HÄR:

Hur du deltar som bloggläsare:

  1. Använd momondo Trip Finder för att hitta destinationer.
  2. Skriv in en av destinationerna som Trip Finder föreslår i en kommentar under en av tävlingens blogginlägg (det spelar ingen roll vilken av tävlingens blogginlägg du kommenterar).
  3. Lämna ditt namn och din mailadress till bloggaren (dina uppgifter blir inte offentliga)

 

 

One comment

  1. Så mysigt att åka dit :)

    Reply

Leave a reply