London Calling!

Det är faktiskt pinsamt att erkänna men nu gör vi det… Vi har aldrig upplevt London. Visst Heathrow (flygplatsen) känner vi till mer än väl men London som stad, “not so much“.

Självklart ska vi dit och härja också när tillfälle ges. Kanske en långweekend med späckat schema?!
Jag har alltid fått för mig att London är en tråkig och grå stad så det har inte prioriterats att åka dit men självklart ska vi göra det!

När man åker på sådana långweekends så är det viktigt var man har sitt boende. Om man sätter sig på ett vandrarhem flera mil utanför stan så kommer resan i slutändan att bli dyrare och man kommer inte att ha upplevt lika mycket. Man måste pendla fram och tillbaka, något som kostar både tid och pengar.

Jag har varit inne på en sida som var väldigt hjälpsam och enkel att använda när det gäller att leta efter hotell som finns i London. Man kan boka hotellet hemifrån men behöver inte betala det förens man är på plats, en tjänst som väldigt få företag på nätet erbjuder… oftast måste allt betalas på en gång!

Efter att ha undersökt och kollat lite på flyg osv. så är vi väldigt sugna på att åka dit och uppleva mer än bara flygplatsen även om den är väldigt fin och en av världens största!

Har ni varit i London? Tips på upplevelser, sevärdheter och annat?

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply