Lufthansas app – Anywake

Efter succélanseringen under 2012 med totalt 10 000 nedladdningar,  nylanseras nu Lufthansas väckarklocka i appform; Anywake. Appen går på export och lanseras nu för första gången i Norge, Finland, Danmark, Baltikum, Storbritannien och Irland.
Lufthansa Anywake

Anywake är alarmklockan som tar dig till nya destinationer och dagligen sätter dina kunskaper på prov. Du vaknar till ljudet av en slumpmässigt utvald stad – gissar du rätt belönas du med en rabattkod för flygbiljetter med Lufthansa.

I den nya versionen av appen har rabattkoderna blivit generösare och låter vinnaren boka en resa med Lufthansa till valfri stad och inte enbart till alarmljudets destination som innan. Dessutom får man nu alltid två rabattkoder och kan ta med valfritt sällskap på resan.

Dessutom lanserar Lufthansa en ny tävling för att sätta fokus på sin nya Business Class. Den som klarar att identifiera ljudet av fem städer senast den 30 April har chansen att vinna två biljetter i Business Class till valfri destination dit jumbon 747-8i flyger.

I nya Anywake har dessutom designen och läsbarheten förbättrats för att attrahera fler användare.

Mer info om Lufthansas Anywake hittar du på: http://anywake.com/

5 comments

 1. Verkar som en rolig ide

  Reply
 2. Har redan laddat ner appen.

  Reply
 3. Vilka saker de hittar.

  Reply
 4. Allt för reklam!

  Reply
 5. Kan säkert vara roligt att ha.

  Reply

Leave a reply