Många tycker att det är svårt att resa lätt!

Jag tror att jag har en medfödd gen som gör att jag alltid packar det som behövs när vi ska ut och resa, varken mer eller mindre. Kläderna som följer med används och jag saknas ingenting när vi väl är på plats. Jag har faktiskt aldrig stött på någon med samma “packningsskills” som jag har utan det vanligaste är att man packar för mycket.
Om det inte vore för att vi ofta vill ha möjlighet att kunna köpa med oss saker hem så hade vi likväl kunnat resa enbart med handbagage!
När min syster eller mamma ska ut och resa så brukar jag få åka hem till dom och packa upp ur deras väskor. Dom packar alltid för mycket och sen får jag resonera med dom för att dom ska gå med på att tömma ur lite ur väskorna.
Tydligen är detta ett fenomen som 95% av Sveriges befolkning har… att man packar för mycket!

Det bästa tipset jag kan ge till er är… Lägg fram allt ni ska ha med er på sängen. Ta bort hälften av sakerna och dubbla pengarna!
Ligger faktiskt lite sanning i det för det blir ofta dyrare än vad man tänkt sig när man är ute och reser!

7 comments

 1. Haha, känner igen mig där... är som Katta,packar i god tid och massor :P ASG :)

  Reply
 2. Ja, ibland packar man kanske lite för mycket - eller till och med lite för lite!!

  Reply
 3. Jag kan vara väldigt bra på att packa när jag ska på en missionsresa. Då tar jag (nästan) bara med det nödvändigaste, men om jag ska till byn i en vecka så får jag ibland sätta mig på väskan för att ens få igen den. Man kan ju tänka att det borde vara tvärtom... :p

  Reply
 4. Stämmer helt man tar alltid med sig för mycket!

  Reply
 5. Ja sedan kånkar man på skiten!

  Reply
 6. Tänk om jag kunde packa mindre.

  Reply
 7. Stämmer helt in på mig

  Reply

Leave a reply