Marknader!

Det är någonting speciellt med marknader även om det ofta är återkommande knallar som står och säljer samma saker år efter år.
Det är i början av sommaren som alla marknader verkligen kickar igång och jag tror att vi i Skåne är exceptionellt duktiga på att ha marknader.
Skånska Marknader är en sida som listar samtliga marknader som finns i Skåne så där får man all information som man kan tänkas behöva.
Under vintern är det alla mysiga vintermarknader som man kan besöka och vår favorit av de marknader vi varit på måste vara den julmarknaden som finns på Tivoli i Köpenhamn!
Ibland kan vi förvånas över att en viss typ av saker och kläder säljs på marknader år efter år. Nog måste det betyda att det finns en efterfrågan på det?!
vinslovs-marknad
Det som vi är mest förvånade över är alla t-shirtar som är i batik och sedan har någon varg  eller indian tryckt på sig, är inte det lite 80- tal? Men smaken är ju som den berömda baken så alla som gillar den typen av t-shirtar ska bege sig till olika marknader 😉

Det ni kanske inte visste är att Mini, jag och Katta (syster) har stått på Vinslövs marknad en gång och det var faktiskt galet kul! Vi lånade riktig ställning från en av mina föräldrars vänner och sedan var vi där som knallar 🙂

marknad

10 comments

 1. Haha, galet kul att stå på marknad ju :P

  Reply
 2. Haha, jag kan oxå undra hur samma typ av saker kan säljas år efter år. Och varför ingen tänker nytt?

  Reply
 3. mysigt med marknad!!! :)

  Reply
 4. Bara besökt en marknad i år, det räckte!!

  Reply
 5. Älskar marknade, önskar att jag bodde i skåne :) Men jag håller med dig om tröjorna.

  Reply
 6. Marknader är kul även om jag sällan brukar köpa något annat än eventuellt en godisrem.=)

  Reply
 7. marknader är jätte mysiga!

  Reply
 8. De e så mysigt o gå på marknad :)

  Reply
 9. Det är alltid kul med marknader, men det kan ibland bli lite väl dyrt när jag går som besökare! :P

  SV: Har skaffat Geocaching nu!!

  Reply
 10. Va sålde ni då då? :)

  Reply

Leave a reply