Mer personligt efterlyses på sidan – Varsågoda!

Det har kommit in lite mail och kommentarer om att vissa av er vill ha lite mer personliga inlägg som handlar om vårt liv och vår vardag och inte bara om resor.
Tanken med denna hemsida är att den ska ha fokus på resor och det är ingenting vi vill ändra på, däremot kan man visst slänga in lite mer personliga inlägg jämfört med vad vi har nu.
Så för att göra det lite enkelt… här kommer fem saker som ni troligtvis inte vet om oss:

* Mini har flera gånger försökt att börja använda linser men av någon anledning så “stöter” hans ögon bort dom. Oavsett vilka sorter han provar så blinkar han ut dom innan en halvtimme utan att röra ögonen med fingrarna. Det kan vara så att han har en konstig form på ögonen?!

* Annika var en gång en riktig “fashionista”. Nya outfits dagligen och extrema inköp. Det värsta är nog när hon flög till Stockholm över en dag bara för att köpa ett par svindyra byxor från Dolce & Gabbana och sedan tog hon nästa flyg hem. Hahahaha den historien förtjänar nästan ett eget inlägg… byxorna är kvar även om de inte används 😉

Mini avskyr att dansa och förstår inte poängen med det. Han säger att varje gång han ser människor som dansar så tänker han på hur det hade sett ut om musiken försvann och människorna fortsatte att dansa. Undantag var på bröllopet, då tog han lektion i vals och dansade som en kung!

* Annika har blivit gravt beroende av Candy Crush sedan hon fick sin nya mobil. Hennes förra mobil var inte kompatibel med spelet (första iphonen) så nu med en iphone 5 har en helt ny värld av appar och spel öppnat sig. Candy Crush är en klar favorit följt av olika rese- appar!

* Vi har pratat mycket om huruvida vi ska skaffa barn eller inte. Vi är överens om att ett barn inte riktigt passar in i vår livsstil för närvarande. Morris räcker gott och väl och framtiden får utvisa vad som händer längre fram!

Mini

Var det personligt nog? Något ni undrar över? 

17 comments

 1. Kul att läsa :)

  Reply
 2. hehe roliga fakta :)

  Reply
 3. Vad rolig information.... kul att läsa.

  Reply
 4. Jag älskar era reseinlägg men såklart det är kul att få se lite mer personliga inlägg också, kul initiativ! :)

  Reply
 5. Kul att veta mer om er :) tycker er blogg har en bra inriktning annars.
  Ha det bra!

  Reply
 6. Jag ska dansa vals med Daniel i morgon!!

  Jag sticker vid 06.00 på morgonen, men stannar till i Kristianstad för att träffa Jan Söderström som vandrade uppåt i landet - men sen drar jag vidare mot er :)

  Maila gärna ett mobilnr så kan jag sms när jag börjar närma mig :)

  Reply
 7. Hej Hopp!
  *fniss* Ni är för goa! Ses förhoppningsvis i morgon! Puss

  Reply
 8. Roliga fakta, kul att få höra lite om er.=)

  Reply
 9. Gillar när ni är så personliga i bloggen!

  Reply
 10. Vad roligt ni skriver om er också inte bara resor ni har gjort

  Reply
 11. Vilket roligt inlägg.

  Reply
 12. Roligt fakta om er två;)

  Reply
 13. Jag sitter i samma sits som er vill inte ha barn fast jag är 40

  Reply
 14. Roligt att veta att det finns fler människor som inte gillar att dansa.

  Reply
 15. Vilken fin bild på mini.

  Reply
 16. Kul fakta :D

  Reply
 17. gillar er blogg precis som den är.. får oxå mycket frågor om vad jag gör när jag inte tränar osv.. vad jag jobbar med.. men det är inte riktigt den sortens blogg.

  Reply

Leave a reply