Mermaid Swimming Lessons – on our Bucket list!

Visst är det underbart att det är en så galet härlig värld vi lever i?! Jag har hittat ett ställe på Filippinerna där man kan lära sig att simma som en sjöjungfru! Jag måste dit och testa detta och jag vill inte bara simma som en sjöjungfru… jag vill dyka som en! Det verkar som att de erbjuder dykning i form av sjöjungfru också enligt deras hemsida.
mermaid-glamour2Attans va jag längtar tills vi har vägarna förbi Filippinerna och jag får möjlighet att testa detta! Jag har fått lova Mini att jag inte kommer att pracka på honom en outfit och tvinga med honom. Han får helt enkelt dyka vanligt så testar jag att dyka som en sjöjungfru!
Och det är kanske inte för många män som känner sig så sugna på att simma med en kroppsstrumpa på sig 😉
Jag längtar tills ni får se foton på mig i denna strass!

8 comments

 1. Men så roligt! :)

  Reply
 2. Lova ta bilder på när du är Sjöjungfru..:) Vad spännande.

  Reply
 3. Haha hade varit kul att se Mini i sjöjungfru outfit ;)
  Finns det sjöjungfruar på riktigt? :) kanske en dum fråga men måste ju få veta, haha :)

  Reply
 4. Men vad roligt! :)

  Reply
 5. Vilken cool grej att kunna göra! :-)

  Reply
 6. För sakens skull - jag hade helt klart testat detta! :P

  Reply
 7. Ojoj, vi fick oss ett gott skratt! Vi ska till Filippinierna i vinter och jag visade precis Peter. Han var tyst en stund, sedan sa han "Nej, det gör jag inte". Haha...

  Reply
 8. men shit vad coolt! längtar efter att få se bilder!

  Reply

Leave a reply