Mycket på G – Svammel om nuet!

Det är så himla skönt (och lite jobbigt) när man har mycket trådar ute, mycket på G och inte riktigt tid att sätta sig ner och ta tag i saker och ting!
Det gäller att prioritera och att prioritera rätt, någonting som inte är så lätt alltid. Vi har flera saker som rör bloggen på G… ingenting klart ännu för vi har sjuk beslutsångest så ingenting att nämna ännu 😉
Det är mycket med betoning på mycket i skolan just nu och dessutom så jobbar man. Bloggen får sin dagliga uppdatering men det som känns tråkigt är att jag är nästan konstant bloggsugen och inspirationen är på topp för att blogga men när jag gjort allt som måste göras på dagen och efter jobbet så räcker tiden inte riktigt till. Turligt nog så är detta bara en period för jag älskade vanan av att att uppdatera bloggen 2 – 3 gånger dagligen och inte så som nu med ett inlägg om dagen men som sagt… prioritering!
Däremot så finns det mycket i denna stressade period som vi ändå är glada för… som att vi ska åka och titta på Cirque Du Soleil snart! Vi är supertaggade och ser fram emot det som tusan!!!!
Vi ska se Alegria… UNDERBART!
 

http://www.youtube.com/watch?v=y8YjtozRX1o

 

Cirkus när det är som bäst… utan djur som är inblandade!

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply