Navigator Of The Seas – Vårt flytande paradis!

Meningen var att detta inlägg skulle publiceras igår men eftersom vi befann oss mitt ute i medelhavet så var det störningar på nätverket och vi lyckades inte komma ut på nätet alls under eftermiddagen och kvällen/natten.

Internet brukar vanligtvis fungera utan problem även på kryssningar men igår ville det sig inte. Detta beror på att man befinner sig på för långt avstånd mellan öarna (enligt personalen ombord). Till och med vår mobil blev galen och välkomnade oss till USA hahahaha. Nåja nu fungerar allt som det ska och här nedan kommer de utlovade bilderna på vårt flytande paradis!

Vi ska tyvärr bara vara här i en vecka för jag tror att man hade kunnat roa sig här i månader ;).

Vi har redan träffat vänner som vi äter middag med och imorgon ska vi prova en av de andra restaurangerna tillsammans! De är nygifta och är på sin smekmånad. Vi har träffat mestadels Amerikanare och Italienare och det är inte så konstigt för dom är de dominerande på kryssningen denna veckan.

Vi svenskar är 33 stycken ombord denna vecka. Allt som allt är det 55 olika nationaliteter = väldigt imponerande!

Totalt: 3316 personer. Men tro det eller ej… det känns inte trångt alls. Enda gången vi märkte av att det var så mycket folk var vid hissarna första dagen efter säkerhetsdrillen (som alla måste närvara på).

Så här *trumvirvel* ser ni lite av paradiset vi befinner oss i!

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer om kryssningen vi är på eller andra destinationer och kryssningar HÄR

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Awards

Best travelblogs 2021

23 best travelblogs 2021

Momondo Ambassador 2019

Winner Apollo Explorer 2019

Winner momondo Open world 2018