Night Eagles MC- Kortege.

Night Eagles MC- Kortege är ett årligen återkommande jippo där entusiastiska MC- förare samlas för att sedan köra i samlad trupp i ca 2 mil.
Man kan i detta sammanhang säga att “det var bättre förr” för så som vi minns kortegen så var det en riktig stadsfest och hela sträckan mellan Åhus och Kristianstad var fylld av folk som satt i brassestolar med korv och fika och njöt av alla motorcyklar som körde förbi. Redan 2 timmar innan var det svårt att hitta en plats att stå på eftersom det var så många åskådare. I år var det vi och kanske 100 personer till – thats it! Vi valde att stå i en refug och det fanns inga andra där så det kändes nästan lite tråkigt att denna folkfest har fått så litet intresse i år.
Vad det går ut på är att en bunke motorcyklar samlas och sedan kör dom till Tivoliparken och där finns det lite uppvisning, marknadsknallar, livemusik och försäljning av korv.
Vi valde att bara se Mc- kortegen och åkte inte in till stan men Micke som körde kortegen med Emilia har berättat att vi inte missat någonting och att det inte fanns så mycket att se där.
Det känns som att framtiden för Night Eagles MC- kortege är oviss men om ni gillar motorcyklar och tycker om att se dessa fara förbi så är det väl värt ett besök och såvida ni inte ska vara med och köra i kortegen så är det gratis!
Night-eagles-Mc-2013
Världens bästa Micke & Emilia :

Micke-o-Emilia-mc-kortege

Motorcyckel-sverige

Mc-kortegen-åhus

Stor-motorcyckel

Motorcyckel

Gammal-BMW-motorcyckel

7 comments

 1. Så många motorcyklar!!

  Reply
 2. Har inte tittat på mc kortegen på många år, inget som intresserar mig precis.

  Ha en bra kväll, kram.

  Reply
 3. Det är något som jag tittade på mycket när jag var liten. Pappa körde där ofta

  Reply
 4. Vilka fina hojar!!

  Reply
 5. Inget för mig men säkert roligt att se det

  Reply
 6. Fina bilder;)

  Reply
 7. O det glömde jag;(

  Reply

Leave a reply