Nu Är Det Båtmässan!

Eftersom vi nu befinner oss på väg till Göteborg och båtmässan så bjuder vi här på bilder från Amazonas – Brasiliens sida!
Gällande tävlingen där vi bad er rösta på oss… tusen tack alla ni som röstade! Tyvärr så har de något fel i sitt system för varje gång de lägger till tävlingsbidrag så hamnar länken på en annan tävlande = det är omöjligt att länka till vårt bidrag såvida jag inte sitter vid datorn hela tiden och håller koll, och helt ärligt… det känner jag inte alls för!

Och en sak till… Vi har ÄNTLIGEN skaffat Instagram – Bringblingtoeverything heter vi där! Säg till om ni lägger till oss så vi kan lägga till er! Det är helt nytt för oss så det tar väl ett tag innan vi kommit in i det men bättre sent än aldrig 😉
Amazonas-junglekissing

Amazonas-monkey

Amazoas-snake

Amazonas-butterfly

Amazonas-river

Amazonas-samaomatree

8 comments

 1. Fina bilder och hoppas ni har det trevligt på båtmässan :)

  Reply
 2. Helt galet fina bilder! Älskar era bilder! :)

  Och så en något pinsam bekännelse från mig: Jag la till er på instagram och ser att det står "Annika och Daniel" och jag som på riktigt trodde att din man heter Mini..! Oops! ;p

  Reply
 3. följer er nu :D heter carro93 :)

  Reply
 4. ni är så fina!

  Reply
 5. Hoppas inte strulet gjort att ni förlorat en massa röster :/

  Reply
 6. så många fina bilder :)!

  Reply
 7. Vad kul med båtmässa och fina bilder.

  Reply
 8. Hej Snyggingar...
  Jag försöker hitta er på instagram men får barafram att ni inte finns..
  Vad gör jag för fel sillasillal heter jag där..
  Men söker vidare och ser om jag hittar er..

  Reply

Leave a reply