Nu är det “snabba bullar” = Mycket på G!

Det är  mycket nu… ibland känns det som att det är lite för mycket och att jag inte riktigt hinner med allt! Någon som känner igen sig? Det är mycket i skolan för vi håller på med vårt projekt parallellt med andra uppgifter. Det är mycket med utrensning hemma. Det är mycket kring jobbet eftersom det tillkommit ganska så mycket arbetsuppgifter som är lite mer tidskrävande än innan. Det är mycket med det förbaskade förarintyget – det är inte så lätt som vi trodde det där med navigering! Det är mycket mail att svara på gällande eventuella samarbeten osv.

Det är helt enkelt mycket med allt just nu. Och mitt i allt detta mycket så har vi också valt att göra om lite här på sidan. Visserligen är det inte vi själva som gör det utan Daniel på Merreklam men det tog lite tid att skriva ner alla ändringar vi ville ha gjort osv. Vet inte riktigt när ändringarna träder i kraft men attans va spännande det är!

För det är något speciellt med ens sida – det vet alla som har egna sidor. På något sätt blir det ens bebis, ens intresse och man vill ha tid att ägna sig åt den. Vårt mål är att återigen uppdatera 3 gånger om dagen som vi gjorde innan men det får tyvärr bli lite senare. Känns inte som att det går att dra in ytterligare “mycket” nu!

Oj så rörigt detta inlägget blev men det är helt enkelt snabba bullar och mycket på G här på Paradisvägen!

bullar

Animeringen är från foto som Mini tog på en kvinna som sålde friterade små bullar i Turkiet. Snacka om snabba bullar!

9 comments

 1. Det var snabba bullar det!

  Man måste få tillåta sig själv när det är mycket att kanske inte engagera sig 150% i varje del av sitt liv så att man behåller energin så att den räcker längre. :)

  Reply
 2. Jag är imponerad över att ni överhuvudtaget hinner med allt detta och samtidigt uppdaterar bloggen varje dag! Ni är grymma! :-)

  Reply
 3. Känner igen mig, blir så mycket ibland. Men prioriterar det som måste göras först, då blir det lättare.

  De där bullarna är så goda, min mamma gör nästan likadana med banan i :)

  Reply
 4. Jag tycker det blir mer fullt upp i visa perioder än andra...

  Reply
 5. Kul med ändringar.=)

  Reply
 6. Tur ni hinner med bloggen!

  Reply
 7. Jag är i samma period nu, massor att fixa men tiden rinner bara iväg.

  Reply
 8. Trevligt med nyheter!

  Reply
 9. Häftig bild!

  Reply

Leave a reply