Nya TV-serier tack!

Är det bara jag eller blir ni ledsna när en serie slutar? Jag ska faktiskt erkänna att jag fällde tårar efter att Dexter var slut och efter att Breaking Bad var slut.
Det blir som en tradition att man knorrar ner sig i soffan med Mini och startar en bra serie. Efter ett tag är jag så fast så jag vill se mer hela tiden och kommer med kommentarer som att tiden inte ska styra våra liv när Mini säger att det är dags att gå och lägga sig.
Det som är lite mindre roligt är att det är så himla svårt att få Mini att fastna för en serie. Jag blir “hooked” direkt men Mini ger snabbt upp om han inte blir intresserad redan vid de första avsnitten.
Om någon frågar mig vilka serier jag sett och om min man är i närheten så svarar han att jag har sett alla men det är inte alls sant 🙂
Serier som Mini och jag gillar är bland annat:
* Dexter
* Breaking Bad
* Prison Break
* Vampire Diaries.
Serier

Serier som jag också älskar:
* Veronica Mars
* Gossip Girl
* Gilmore Girls
* Lost
* Pretty Little Liars
* Friends
* King Of Queens
mm mm.
Senast försökte jag få Mini till att vi skulle titta på Sons Of Anarchy men efter 4 avsnitt ville inte Mini se mer. Han tyckte att det var väldigt tramsigt och att MC- snubbarna var mer som hiphoppare hahahaha.
När det gäller reality serier så är det THE AMAZING RACE som gäller för oss bägge.

Nu har jag snart sett färdigt så långt som Sons Of Anarchy har släppts och jag är på ständig jakt efter nya tips på bra serier att titta på! Visserligen har jag sett många fler än de som är listade men jag tar gärna emot tips 🙂

9 comments

 1. Prova Weeds. Fantastisk serie. =)

  Reply
 2. Jag fastnar med för tv-serier, blev besviken när det var sista avsnittet av "Bron"..:)

  Reply
 3. Jag kollar ju inte så mycket på TV - och nu när Brian "dött" så har jag än mindre anledning att titta på TV!!!

  Reply
 4. Jag avskyr när serier man gillar tar slut..,

  Reply
 5. Solsidan en svensk serie som jag gillar

  Reply
 6. Prison break var min favorit

  Reply
 7. Jag älskade Dexter !!!

  Reply
 8. Ni har väl inte missat The big bang theory? Den är så otroligt bra! Annars följer jag Hawaii 5 0, NCIS och Bones just nu men har tittat igenom en del andra också, älskar nämligen serier! :)

  Reply
 9. Åh hur kunde han inte gilla sons som är så bra :) Men alla har vi ju olika smak.

  Tips på serier, games oh thrones, walking dead och falling skies.

  Reply

Leave a reply