Om Att Kramas!

Jag är oerhört kramis av mig… jag menar oerhört kramig. Jag behöver inte känna en människa så bra utan kramas nästan så fort jag får tillfälle.

Alla kompisar får en kram både när de kommer och när de går… ibland även en “spontanare” när de är här!
Jag vet inte om det har med kulturen att göra?! Mina föräldrar är från Polen och visst kramas man mycket där!

Det verkar som om många människor i Sverige har en liten sfär runt sig som de gärna vill behålla. Vissa kan tycka att det är jobbigt att få en kram av någon de knappt känner och visst till viss del så kan jag förstå det men jag saknas nog den sfären 🙂

Ibland får Mini också kramsjuka 🙂


Hur är ni när det gäller kramas? Love It eller klarar er utan?

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article.

Leave a reply